Nieuw! VIP chromotherapie!

Unieke behandelingen voor afslanking en versteviging!

Dit toestel beschikt over 5 verschillende programma’s :

- De TRANSION garandeert in tien sessies een snelle, plaatselijke afslanking, een versteviging van de spieren en een hermodellering van het lichaam. In minder dan dertig minuten: - 3 cm tailleomtrek, -2 cm heupomtrek en – 1 cm dijomtrek! Het geheim : dankzij vierkante elektrische golven, die langzaam worden bijgestuurd in een trapeziumvorm, ontstaat een torsiebeweging van de spierbundel die in combinatie met de contractie en uitrekking van de spieren een ‘ druk- en uitwringeffect’ creëert. Op die manier verdwijnen overtollig vocht en gifstoffen uit de behandelde zone.

- De ISOGEI is een baanbrekend programma om spieren in 20 minuten intensief te trainen, zonder dat je daar ook maar 1 druppel zweet voor moet laten. Ideaal als je niet moet afvallen maar enkel wil verstevigen. Goede en snelle resultaten bij bv buik, slappe dijen (of bips), armen…

- MICROGEI is een programma waarbij microstromen toegepast worden op de huid waardoor de huidfuncties worden hersteld. Hierdoor bekom je een verbeterde aanmaak van collageen en elastine met verstevigend effect als gevolg. Onmiddellijk zichtbare resultaten op kraaiepootjes, kleine rimpels, wallen en kringen, verzakte huid in gelaat en halsstreek.

- LINFOGEI is een lymfedrainage die ervoor zorgt dat de vloeistoffen in de huid en onderliggende weefsels gemobiliseerd worden waardoor vloeistoffen sneller afgevoerd worden. Oedeem, cellulite en onzuiverheden van weefsels zijn vaak te wijten aan een niet correcte werking van het lymfestelsel. Wordt toegepast alvorens te starten met de transion.

- CHROMOTHERAPIE is een wetenschap waarmee, door het gebruik van alle kleuren uit het spectrum, vele aandoeningen genezen kunnen worden. Vip chromosysteem gebruikt deze helende kracht van licht en kleur en kan alles afstemmen ten behoeve van de specifieke aandoening. U gaat liggen en een lamp wordt boven de te behandelen zone geplaatst. Vervolgens wordt het programma ingesteld op een combinatie van kleur en frequentie. Vip Chomosysteem doet haar werk terwijl u rustig ligt en ontspant. Hierbij wordt het desbetreffend probleem van binnen uit behandelt. Bv couperose,striemen, acné,vochtophopingen…

 

 

Kom enkele cm verliezen met 1 proefbeurt aan 25 euro. Dit wordt u terugbetaald bij het nemen van een abonnement van 10 beurten( + 1 gratis)